Sign In

Blog

Latest News
iPhone i ri: Apple ul çmimin në 399$

iPhone i ri: Apple ul çmimin në 399$

Artikulli fillon me të thënë se produktet e Apple-së nuk janë të lira në përgjithësi, edhe pse modeli iPhone XR dhe iPhone 11, që janë më të përballueshëm, nuk janë të cilët shumë do t’i quanin “të lira”.

Në kundërshtim, mendohet se iPhone SE 2, ose iPhone 9, siç quhet ndryshe, do të hyjë në kategorinë e telefonave të përballueshëm.

Sipas një raporti nga Fast Company, modeli i ardhshëm mund të kushtojë vetëm 399 dollarë.


Hello.al

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *