Sign In

Blog

Latest News
Portrete e Mrekullisë Teknologjike: Magjia e Inovacionit

Portrete e Mrekullisë Teknologjike: Magjia e Inovacionit

Inteligjenca artificiale aktualisht ka fituar një pozitë të fortë në jetën tonë. Jo vetëm në fushën e teknologjisë, por edhe në sferën krijuese.

Një artist nga San Francisco, Nathan Shipley, përdor rrjete nervore në teknologjinë e informacionit

për të rikthyer fytyrat e njerëzve të famshëm. Për shembull, ai aktualisht ka restauruar fytyrat e Mona Lisa, Frida Kahlo dhe Rembrandt. Ai gjithashtu fantazonte se si do të kishin pamjen personazhet e njohur dhe madje edhe njerëz të njohur nga monedhat e dollarit amerikan.

Nëse jeni kurioz të dini si shfaqen figurat që i kemi parë në piktura apo filma vizatimorë, ndiqni galerinë e fotove më poshtë.

Burimi: Bright Side

FOTO GALERI
1/15

Mona Lisa


Hello.al

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *