Sign In

Blog

Latest News
Lajmësia e telefonit të pastër

Lajmësia e telefonit të pastër

Një kompani e teknologjisë së leximit, Bullitt, ka sjellë në treg telefonin e parë me aftësi antibakteriale – CAT S42.

Një version bazë i këtij telefoni ka një çmim prej rreth 250 euro, ndërsa modeli me teknologjinë e trajtimit të baktereve do të jetë në dispozicion vitin e ardhshëm.

Kompania prodhuese ka në plan të paraqesë opsionin antibakterial në pajisjet e tjera – S52 (400 euro) dhe S62 (650 euro).

Sipas raporteve, S42 nuk shkatërron bakteret dhe viruset (përfshirë COVID-19), por parandalon përhapjen e tyre.

Prezenca e joneve të argjendit në materialin e telefoni, gjatë prodhimit, ka një efekt të tillë, sipas informacioneve të Daily Mail.

Bullitt thotë se teknologjia Biomaster redukton sasinë e baktereve 80 për qind brenda 15 minutash dhe 99 për qind brenda një periudhe 24-orëshe.

Ky telefon ka një ekran prej 5.5 inçesh, me xham mbrojtës Gorilla 5S dhe përdor procesorin MediaTech Helio A20. Përveç kësaj, ka 3 GB RAM dhe 32 GB hapësirë ruajtëse.

Telefoni është i rezistueshëm ndaj ujit (deri në 1.5 metra), si dhe goditjeve dhe rënieve, falë strehës së tij prej çeliku të pandryshueshëm.


Hello.al

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *