Sign In

Blog

Latest News

Gamescom – Panairi Ndërkombëtar i Lojërave 26/08/2023

Fillimisht, në qytetin e Këlnit do të organizohet panairi më i madh ndërkombëtar i lojërave, i njohur si Gamescom. Data e fillimit të kësaj ngjarjeje do të jetë më 26 gusht 2023, kur lojtarët dhe zhvilluesit e lojërave do të mblidhen për të shfaqur dhe për të provuar lojërat më të fundit dhe më të inovativat në industri. Ky panair është i njohur për tërheqjen e një numri të madh të vizitorëve dhe për të sjellë komunitetin e lojërave në një vend ku ata mund të shijojnë dhe të diskutojnë strukturat më të reja të lojërave.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *