Sign In

Blog

Latest News
1. “Përditësimi i fundit i WhatsApp”
2. “Funksione të reja në WhatsApp”
3. “Përmirësimet e fundit në WhatsApp”

1. “Përditësimi i fundit i WhatsApp” 2. “Funksione të reja në WhatsApp” 3. “Përmirësimet e fundit në WhatsApp”

CEO i Meta, Mark Zuckerberg, ka zbuluar në kohët e fundit tre njoftime të rëndësishme për WhatsApp që do të stimojnë privatësinë e përdoruesve.

Grupet tani mund të lënë pa njoftuar pjesëmarrësit, këtë fakt do ta di vetëm administratori, gjithashtu mund të vendosni kush mund të shohë kur jeni në linjë dhe të ndaloni screenshot e mesazheve që mund të shihen vetëm një herë.

“Disa karakteristika të reja të privatësisë do të vijnë në WhatsApp,”- shkroi Zuckerberg në Facebook. Dhe pasi renditi tre veçoritë e reja, ai shtoi:

“Ne do të vazhdojmë të krijojmë mënyra të reja për të mbrojtur mesazhet tuaja dhe për t’i mbajtur ato private dhe të sigurta si në bisedat ballë për ballë”.

Top Albania Radio raporton se përditësimet e reja do të nisin të dalin këtë muaj. Ndërkaq, nuk është e vështirë të kesh akses në lajme sot, interneti dhe ndërthurja e mediave sociale me ngjarje të rëndësishme mbarëbotërore e ka bërë pothuajse të pamundur të jetosh nën një shkëmb.

Por gjetja e një burimi të besueshëm me një ndalesë për t’u përfshirë me lajmet mund të jetë disi një sfidë.

Madje jo vetëm për marrjen e lajmeve, por në një botë si kjo e sotmja ku teknologjia është e përhapur kudo në jetët tona, aplikacionet e ndryshme sociale ndër të tjera, na ndihmojnë të argëtohemi, të ndërveprojmë, të komunikojmë me njëri-tjetrin e shumë të tjera.

 


Hello.al

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *