Sign In

Blog

Latest News
Robotët pa kufijë: Mbledhja e mbeturinave në hapësirë

Robotët pa kufijë: Mbledhja e mbeturinave në hapësirë

Nëse automatët janë bërë pjesë e jetës së përditshme, kjo nuk është ndonjë lajm i veçantë.

Ata tashmë mund t’i shohim në hapësira të ndryshme, që nga fabrikat, deri te restorantet.

Dhe në një video të publikuar në rrjetet sociale, një i tillë shihet edhe në një plazh.

Aty, ai, siç edhe mund të shihet, ndihmon në mbledhjen e mbeturinave.


Hello.al

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *